Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαλλιά ουράνιο τόξο! Το πιο τρελό mini trend που παίζει τώρα! Πώς να το φέρεις στα μέτρα σου!

Χρώμα, χρώμα, χρώμα! Το νέο mini trend στα μαλλιά εμπνέεται από το μικρό μου πόνυ!

Πες μου ότι με τόση μαυρίλα γύρω σου δεν έχεις επηρρεαστεί ούτε τόσο δα! Δεν θα σε αφήσουμε! Σήμερα, το post αυτό είναι αφιερωμένο στο χρώμα και σε πάει λίγο (ok μπορεί και πολύ!) πίσω τότε που έπαιζες με το Μικρό μου Πόνυ. Καλά. Όχι το δικό μου. Το… Μικρό σου Πόνυ!

Μετά την βροχή βγαίνει πάντα ένα ουράνιο τόξο. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι η τάση των rainbow hair διάλεξε τον Χειμώνα για να φτάσει στο απόγειό του (κι εγώ την σημερινή μέρα να στο δείξω)! Από το καλοκαίρι ακόμη, σε είχαμε προετοιμάσει για το mini trend των bleached out hair, των μαλλιών δηλαδή που ήταν ελαφρώς ξεβαμμένα προς τα κάτω (αν θες περισσότερα info κάνε κλικ εδώ).

Τώρα, ολοένα και περισσότερες stars και fashion icons διαλέγουν τα έντονα χρώματα στα μαλλιά τους είτε σε μορφή extensions, είτε σε ανταύγειες ελαφρώς αποχρωματισμένες είτε ακόμη και σε έντονα χρώματα σε όλα τα μαλλιά. Μάλιστα, κάποια εμπνεύστηκε το χρώμα της από το Μικρό μου Πόνυ. Κι αν το καλοσκεφτείς πρόκειται για το πρώτο beauty icon που είχε χρωματιστά μαλλιά!

Παρακάτω στα έχουμε όλα: όλες όσες υιοθέτησαν αυτό το εκκεντρικό trend αλλά κι ένα έξυπνο tip να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου χωρίς να δείχνει too much (αν τολμούσα να βάψω τα μαλλιά μου θα το είχα κάνει!).

Rainbow με φλούο ανταύγειες

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε