Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μαρία – Φώτης: ”Δεν είχαμε ποτέ σχέσεις με την κυρία Ντενίση για να αποκατασταθούν!”

Δες φωτογραφίες!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζονται για το περιοδικό ”ΟΚ!” κια μιλούν για τις φήμες περί μετακίνησης της εκπομπής τους, περί μεταγραφών, και κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς. ”Το Φώτης – Μαρία Live θα είναι και του χρόνου στον αέρα στις 17:50 μέχρι 19:45, όπως ήταν και φέτος. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στις συσκέψεις που κάναμε μέχρι και 18 Ιουλίου το ενδεχόμενο να μετακομίσει η εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη, ούτε μας έχει ρωτήσει κάνείς κάτι τέτοιο…”, δηλώνουν σχετικά με την εκπομπή τους!

Θα μπορούσαν όμως, να φανταστούν τους εαυτούς τους σε μεσημεριανή εκπομπή;

Μ. Μ.: ”Αν ρωτάς αν θα αλλάζαμε το consept σου απαντώ κατηγορηματικά όχι. Η εκπομπή βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο format που μας ταιριάζει και πηγαίνει καλά και έχουμε και άλλα να δώσουμε πάνω σ’ αυτό.”

Φ. Σ.: ”Μα το κανάλι αυτό ζητάει από εμάς. Δεν θα μπορούσαμε ξαφνικά να γίνουμε άλλοι.”

Οι στιγμές στη διάρκεια της σεζόν που αισθάνθηκαν ή όχι ότι ξέφυγαν από το όριο της σάτιρας και μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν παρεξηγηθεί μαζί τους…

Μ.: ”Όχι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ από τις τύψεις, οπότε το πιθανότερο είναι πως την επόμενη ημέρα θα έβγαινα στην εκπομπή και θα ζητούσα συγνώμη.”

Φ.: ”Εδώ που τα λέμε, αυτό που κάναμε φέτος δεν ήταν και καμιά σκληροπυρηνική σάτιρα. Γελούσαμε με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα πράγματα στα media και όχι με τα ίδια τα γεγονότα”.

Διάβασε περισσότερα και δες την καλοκαιρινή φωτογράφηση του Φώτη και της Μαρίας

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε