Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Maria Menounos: Η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και το Best Seller!

Νέα σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα γυρίζει η Μαρία, αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη από την νέα σεζόν.

Νέα σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα γυρίζει η Μαρία, αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη από την νέα σεζόν. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και ηθοποιός, παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή Acces Hollywood στο δίκτυο NBC εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε πως θα είναι η νέα συμπαρουσιάστρια του Mario Lopez (φωτο δεξιά) στην εκπομπή Extra, αλλά και πολύτιμη συνεργάτης της εκπομπής Drew’s Lifechangers.

Είναι κάτι που η Maria περιμένει πως και πως αφού πάντα ήθελε οι δραστηριότητές της να βοηθούν τον κόσμο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Το ίδιο είχε κάνει και εκείνη πριν από μερικά χρόνια, όταν κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά και να γίνει η σέξι παρουσιάστρια που αγάπησε όλη η Αμερική.

Το βιβλίο της Best Seller

Πρόσφατα η όμορφη Μαρία κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “The Every Girls Fuide to Life” – “Ο οδηγός επιβίωσης κάθε γυναίκας” το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακηρύχθηκε σε best seller.

“Το βιβλίο πήγε πολύ καλά και αφορά στις γυναίκες που αλλάζουν τη ζωή τους ριζικά και η νέα εκπομπή στην οποία θα συμμετέχω αγφορά ακριβώς αυτό. Δεν γνωρίζω ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου στην εκπομπή, αλλά το πιο cool από όλα είναι ότι θα παρευρίσκομαι στα meeting για το στήσιμο της εκπομπής. Έτσι θα μπορέσω να χτίσω τον ρόλο μου στην εκπομπή μέσα από αυτά” αναφέρει η ίδια η Μενούνος.

Δες περισσότερα για τη γυμναστική και τη διατροφή της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε