Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρτάκης- Αγγέλου: Η μονομαχία στο Dancing πλησιάζει! Ψήφισε το νικητή!

Ψήφισε εσύ τον νικητή του “Dancing with the stars”…

Και οι δυο είναι υπέροχοι… Κατάφεραν να …εκτοπίσουν από την πίστα του “Dancing with the stars”, …αστέρια που χόρευαν πραγματικά πολύ καλά, όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Νατάσα Καλογρίδη, η Νάντια Μπουλέ και η Ναταλία Δραγούμη.

Ένας, όμως, την Κυριακή θα στεφθεί νικητής του μεγάλου show του Αnt1. Tα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και το ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής του χορευτικού show την επόμενη Κυριακή, είναι από σήμερα το talk of the town…

Η ζυγαριά μια βαραίνει προς την μεριά του Κώστα Μαρτάκη, μια προς την μεριά   του Αργύρη Αγγέλου. Η μονομαχία θα είναι σκληρή, αφού και οι δυο απέδειξαν ότι είναι καλοί χορευτές.

Στις διάφορες ψηφοφορίες που γίνονται προηγείται ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ όπως λένε οι κακές γλώσσες, τον στηρίζει και η παραγωγή του παιχνιδιού και αρκετά περιοδικά αλλά και η κολλητή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια που δήλωσε στο show ότι ο Αργύρης είναι από τους καλύτερούς της φίλους.

Από την άλλη, ο Κώστας Μαρτάκης ήταν η έκπληξη του show αφού κανείς δεν είχε προβλέψει ότι θα φθάσει μέχρι τον τελικό! Χαμηλών τόνων ο Κώστας, τα κατάφερε καλά αν και πρέπει να πούμε ότι πριν το show η κίνηση και ο χορός δεν ήταν το ατού του…

Εσύ ποιος θα ήθελες να νικήσει την Κυριακή; Ο Κώστας ή  ο Αργύρης; Ψήφισε στο poll του TLIFE! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε