Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μάθε τα πάντα και δες αποκλειστικές φωτό από τον αποψινό Megaλο τελικό του “Master Chef” !

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το βράδυ, τότε αξίζει να διαβάσεις το ρεπορτάζ μας και να δεις τις φωτογραφίες που σου εξασφαλίσαμε !

Υστερα από τρεις μήνες ασταμάτητου μαγειρέματος, τσιγαρίσματος και… τσιτσιρίσματος, έφτασε επιτέλους η μεγάλη στιγμή για να δούμε τελικά ποιος από τους υποψήφιους παίκτες του Mega θα είναι εκείνος που θα κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Ελληνα «Master Chef» και μαζί τις 50.000 ευρώ που αποφάσισε να δώσει το κανάλι στον νικητή.

Ακης ή Μιχάλης; Μιχάλης ή Ακης… Βλέπετε, η τηλεοπτική μοίρα ήθελε τα δύο φιλαράκια να φτάνουν παρέα στον τελικό και να διεκδικούν τον τίτλο του Chef. Οπως συνηθίζεται στους περισσότερους τελικούς ριάλιτι, είναι κι αυτός ένας τελικός καθαρά ανδρική υπόθεση, μια και όλες οι γυναίκες του παιχνιδιού μάς άφησαν νωρίς.

Ετσι, λοιπόν, με ένα… χορταστικό επεισόδιο, δίωρης διάρκειας, θα δούμε σήμερα να πέφτει η αυλαία στο κουζινο-ριάλιτι του Mega στις 9.50 μ.μ. Οσο για τους δύο παίκτες; Θα τους δούμε να περνούν συνολικά από τρεις δοκιμασίες. Από τη δοκιμασία «γεύσης», από τη δοκιμασία «δημιουργικότητας», όπου με μόνο δύο υλικά θα κληθούν να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό πιάτο, αλλά και από τη δοκιμασία του γλυκού.


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε