Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

McQueen, D&G, Galliano, Chloe, Cavalli! Επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες με 90% έκπτωση!

McQueen, D&G, Galliano, Chloe, Cavalli! Επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες με 90% έκπτωση!

Gaultier με 25 ευρώ; Chloe με 35; Kι όμως!!! To απόλυτο Fashion Bazaar της πόλης ανανεώνει τα επώνυμα ρούχα και τα αξεσουάρ με εκπτώσεις ύψους 90%!

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Πώς θα σου φαινόταν να εμφανιστείς με ένα φόρεμα 1500 ευρώ που το αγόρασες μόλις 90 ευρώ ή 60 ευρώ; Δεν σου κάνουμε πλάκα. Απλά σου δείχνουμε το δρόμο για το απόλυτο Fashion Bazaar της πόλης!

Υπάρχει μία ρήση που λέει πως τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, στην περίπτωση αυτή κάτι τέτοιο έρχεται να καταρριφθεί αφού το πιο σημαντικό fashion bazaar στην Ελλάδα ανανεώνει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του και συνεχίζει ακάθεκτο τις εκπτώσεις ύψους 90%! Νομίζω πως είναι σχεδόν εξωπραγματικό να σκέφτεσαι πως μπορείς να αποκτήσεις επώνυμα ρούχα όπως D&G, John Galliano, Alexander McQueen, See by Chloe, Alberta Ferreti και πόσα ακόμη επώνυμα labels σχεδόν τσάμπα αφού η έκπτωση ύψους 90% σε κάνει να νιώθεις πως πληρώνεις απλά κάτι συμβολικό σε σύγκριση με την πραγματική αξία του ρούχου.

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να επισκεφθείς το χώρο και δώσε στον εαυτό σου αρκετό χρόνο ώστε να ψάξει, να βρει, να δοκιμάσει και να κάνει τις πιο έξυπνες αγορές της σεζόν! Αξίζει να σου αναφέρω πως δεν είναι μόνο η επωνυμία των ρούχων που θα σε κάνει να ψωνίσεις αλλά και οι καλοραμμένες ραφές, η άριστη ποιότητα των υλικών που επιλέγουν οι επώνυμοι οίκοι αλλά και τα κομμάτια που έχουν διαχρονική αξία.

Εμείς έχουμε ήδη κάνει τα ψώνια μας! Εσύ;

Η διεύθυνση του Bazaar είναι: Λαμίας 3, Αργυρούπολη

Τηλέφωνο: 210 – 9937959
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 18:00

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε