Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με θέα από ψηλά!

Απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα ή ένα εντυπωσιακό coktail χωρίς να ξοδέψεις πολλά και χωρίς να χρειάζεται να πας μακριά!

Μπορεί να αργούν ακόμα οι διακοπές σου ή να έχεις ήδη γυρίσει στην Αθήνα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέσαι. Η πόλη σου προσφέρει μικρούς παράδεισους, απόδρασεις πολύ κοντά από εκεί που μένεις με θέα…πανοραμική. Το TL!fe συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τα καλύτερα roof gardens της Αθήνας.

GB Roof Garden

Με μοναδική θέα την Ακρόπολη, την Πλατεία Συντάγματος και τα αρχαία μνημεία της Αθήνας μπορείς να απολαύσεις ένα πλήρες πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκαρφαλώσεις στο 8ο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και να καθίσεις στο αναπαυτικό και παράλληλα ζωντανό σκηνικό.

Galaxy bar and restaurant

Ανεβαίνοντας στον 13ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton θα δεις την ομολογουμένως υπέροχη θέα από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά. Ο χώρος είναι κατάλληλος για ατμοσφαιρικές καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια. Παράλληλα η απλότητα στην διακόσμηση και οι γαστρονομικές του δημιουργίε είναι κάτι που σίγουρα θα αγαπήσεις. Χαρακτηριστικό είναι η επιλογή του ψησίματος σε ζεστές πέτρες από λάβα. Το Galaxy είναι ανοιχτό από νωρίς για καφεδάκι ενώ το εστιατόριο δέχεται τις πρώτες παρέες γύρω στις 19:30.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε