Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Με τι ρούχα και αξεσουάρ κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα οι celebrities;

Οι celebrities έχουν στιλ και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία! Δες τι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα στις εμφανίσεις τους και πάρε ιδέες…

Οι celebrities είτε από μόνες τους είτε με τη βοήθεια ειδικών του χώρου έχουν καταφέρεις να χτίσουν ένα image και να αποδείξουν πως πέρα του ταλέντου τους έχουν και στιλ.

Το στιλ είναι κάτι καθαρά προσωπικό και είναι αυτό που όταν σε κοιτάς στον καθρέφτη “σου πάει”. Αναδεικνύει όχι μόνο τα χαρακτηριστικά σου αλλά και την προσωπικότητα που έχεις. Για αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γυναίκες (και οι άντρες αλλά είναι μεγάλο κεφάλαιο για να το θίξω) σχολιάζουμε και κατακρίνουμε – πολλάκις – τις στιλιστικές επιλογές άλλων.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το να περνάς το πρωινό σου χαζεύντας τι φοράνε οι celebrities, που και να τις κατακεραυνώσεις με τα σχόλια σου δεν θα το μάθουν και ποτέ… Θα πάρεις και ιδέες για το δικό σου στιλ. Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις celebrities που απασχόλησαν τον τύπο την προηγούμενη εβδομάδα με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε