Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Με τo επίδομα της πρόνοιας ζει η αδελφή του Beckham!

Ταραγμένος ο David Beckham μετά την είδηση πως η αδελφή του Lynne ζει με το επίδομα της πρόνοιας…

Σαν βόμβα φαίνεται πως έσκασε η αποκάλυψη του βρετανικού τύπου που θέλει την αδελφή David Beckham να ζει με επιδόματα από την πρόνοια!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 125 εκατομμύρια λίρες, έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως η 38χρονη αδελφή του Lynne, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ζει με 164 λίρες την εβδομάδα, που εξασφαλίζει από επιδόματα της πρόνοιας.

Ο David Beckham ταράχτηκε πάρα πολύ όταν έμαθε μέσω εφημερίδας για την οικονομική κατάσταση της αδελφής του, καθώς ο ίδιος είχε φροντίσει πολύ την Lynne και νόμιζε ότι όλα ήταν μια χαρά μετά από την αγορά ενός σπιτιού που είχε κάνει στο όνομά της. Ωστόσο, οι σχέσεις τους δεν είναι πολύ στενές και αυτό γιατί έχουν τσακωθεί πολλές φορές εξαιτίας του πρώην συζύγου της, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση κοκαΐνης.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει και άτομο από το στενό του περιβάλλον, ο αστέρας του ποδοσφαίρου δεν γνώριζε τίποτα για την οικονομική κατάσταση της αδελφής της. “Ο David δεν είχε ιδέα για την οικονομική κατάσταση της Lynne. Της αγόρασε το σπίτι στο οποίο μένει και πάντα την βοηθά με τα παιδιά της. Πάντα την ενισχύει οικονομικά και ταράχτηκε πολύ όταν έμαθε για τα επιδόματα της πρόνοιας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έχει ανησυχήσει πολύ και για τον νέο άνδρα, που έχει μπει στη ζωή της και ο οποίος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο για βιαιοπραγία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε