Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μελέτη – Ολιζιέρσκυ: Σενάρια επανασύνδεσης;

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η σχέση τους δεν έχει τελειώσει οριστικά… Η Ελεονώρα απάντησε και σε όσους την ήθελαν να έχει διαφορές με τον Σταμάτη Μαλέλη επειδή δημοσίευσε τον χωρισμό της σε άλλο μέσο.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Ελεονώρας Μελέτη με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για το τέλος της σχέσης τους, αλλά οι φίλοι τους φαίνεται πως πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για επανασύνδεση.

 
Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς υπάρχουν ακόμα συναισθήματα αμοιβαία και βαθιά. “Δεν αποκλείεται να δούμε την Ελεονώρα και τον Γιάννη ξανά μαζί σύντομα”, λέει άνθρωπος που έζησε από κοντά τον χωρισμό τους στο “ΟΚ!”.
 
“Καταρχάς μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να τηλεφωνιούνται καθημερινά και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Η Ελεονώρα δεν κρύβει ότι έχει κλάψει και έχει πονέσει πάρα πολύ, καθώς πίστευε ότι με τον Γιάννη θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν σταματούσε να λέει πόσο ερωτευμένη ένιωθε με τον σύντροφό της και ήθελε να κάνει παιδιά μαζί του – ο γάμος δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε και το είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της”, δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.
 
Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα η γνωστή παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί στους δικούς της ανθρώπους, πως μέχρι να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν με τον Γιάννη, δεν τσακώθηκαν ούτε μια φορά.
 

.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε