Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μελέτη VS Λιάγκα: Φούντωσε η κόντρα!

Αγαπημένο της Φ. Σκορδά, αποκάλεσε σήμερα στην εκπομπή της τον Γ. Λιάγκα η Ελεονώρα! Μάλλον είναι αρκετά εκνευρισμένη…

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε σήμερα, το τηλεοπτικό της κοινό με μία εκπομπή αναδρομή στην χρονιά που πέρασε. Μέσα σε όλα, η ξανθιά παρουσιάστρια, με αφορμή τις τηλεοπτικές μετρήσεις, έκανε αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα. Παρόλα αυτά παρέλειψε, εσκεμμένα, να πει το όνομά του: “Στον αγαπημένο της Φαίης Σκορδά, θα ήθελα να πω, επειδή είναι δημοσιογράφος, να κάνει αντικειμενικά την δουλειά του”.

Διάβασε τι απάντησε με δήλωσή του στο TLIFE  ο Γιώργος Λιάγκας!
 
Το θέμα ξεκίνησε με το ποιος είναι πρώτος, στις πρωινές εκπομπές στο νεανικό κοινό. Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινή Μελέτη, ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίξε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ότι πρώτος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στην  Ελεονώρα Μελέτη. Η αλήθεια είναι, πως την φετινή χρονιά  την κέρδισε η Πρωινή Μελέτη με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο τρόπος όμως που του απάντησε μέσα από την εκπομπή της είναι το ίδιο απαξιωτικός με την μη αναφορά του δημοσιογράφου στην πρωτιά της εκπομπής.

Πως ξεκίνησε η κόντρα

Η κόντρα ανάμεσά τους είναι κάτι που είναι γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Όλα ξεκίνησαν μετά τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στην Ελεονώρα, όπως αποκαλύθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η πρώην σύντροφος του δημοσιογράφου, Έλενα Γράβεζα επειδή πίστευε ότι ο αγαπημένος της είχε φλερτάρει μαζί της.  Η παρουσιάστρια είχε φτάσει τότε μέχρι την ΓΑΔΑ για το γεγονός και η υπόθεση αυτή μετράει σχεδόν πέντε χρόνια. Έκτοτε υπάρχει τεταμένο κλίμα ανάμεσά τους.
 
H απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

 To TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό παρουσιαστή, λίγο μετά το τέλος της εκπομπης και εκείνος διέψευσε τα περί κόντρας με την Ελεονώρα Μελέτη. “Στην εκπομπή μου μίλησα δέκα λεπτά για την Μελέτη για να λυθεί αυτό το θέμα με την κόντρα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε