Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Mενεγάκη – Ματέο: Μαζί σε σχολική εκδήλωση των παιδιών της!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος εμφανίστηκαν μαζί σε μία σχολική εκδήλωση των παιδιών της. Η πρώτη τους ”οικογενειακή” εμφάνιση λοιπόν, είναι γεγονός.

Η πρώτη επίσημη ”οικογενειακή” εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με τα παιδιά της, είναι γεγονός. Το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκαν στο σχολείο της μικρής Λάουρας , το οποίο έκανε ένα party για το Ηalloween.

”Ήταν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, όταν μπήκαν μέσα στη μεγάλη και στολισμένη με αποκριάτικα στολίδια αίθουσα η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία παιδιά της και τον Μάκη Παντζοπουλο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενες πως σε μια επίσημη εκδήλωση του σχολείου θα επέλεγε να εμφανιστεί με το νέο της σύντροφο και να συνοδεύουν μαζί τα παιδιά της”, δηλώνει μία από τις μητέρες που βρέθηκαν εκεί στο People.

Kαι συνεχίζει: ”Η Ελένη φαινόταν ήρεμη κι ευτυχισμένη. Μπήκε στην αίθουσα πρώτα εκείνη κρατώντας από το χέρι τα δύο κορίτσια της, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, λίγα βήματα πίσω της περπατούσε ο 8χρονος Άγγελος και σχεδόν δίπλα του ο Μάκης Παντζόπουλος. Ήταν και οι δύο τους ντυμένοι casual. Νομίζαμε ότι δεν θα ερχόταν η Ελένη γιατί η γιορτή ξεκίνησε από τις 4.00 το μεσημέρι. Ο Μάκης Παντζόπουλος έδειχνε πολύ ήρεμος και όπως φάνηκε ήξερε πολλούς από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες των συμμαθητών και φίλων της Λάουρας. Δεν έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά του”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε