Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μενεγάκη-Λάτσιος: το διαζύγιο της χρονιάς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλες οι εξελίξεις για το χωρισμό της βασίλισας της πρωινής ζώνης και του Γιάννη Λάτσιου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ

Τον χωρισμό της η Ελένη Μενεγάκη τον προανήγγειλε χθες το πρωί μέσα από την εκπομπή της αλλά κανείς δεν  μπορούσε να καταλάβει τι εννοούσε …

Δείτε το απόσμασμα της εκπομπής της Ελένης που λέει με νόημα :”όλα κάποτε τελειώνουν”…

Οι φήμες για το χωρισμό του ζευγαριού, υπήρχαν από το καλοκαίρι.Οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για χωριστές διακοπές ακόμα και ότι τον τελευταίο καιρό δεν έμεναν μαζί. Τα Χριστούγεννα έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ. Τίποτα βέβαια από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί…εκτός από το διαζύγιο της λαμπερής παρουσιάστριας με τον δυνατό άντρα της τηλεόρασης.

Η παραφιλολογία για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό καλά κρατεί. Κάποιοι λένε ότι τα επαγγελματικά και η θέση του Γιάννη Λάτσιου σε αντίπαλο κανάλι δυσχέραναν τα ήδη τεταμένα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση τους.

Αυτό που νοιάζει τώρα και τους δυό τους είναι να μην πληγωθούν τα τρία τους παιδιά και σύμφωνα με το περιβάλλον τους θα κάνουν τα πάντα γι΄αυτό.

Η ανακοίνωση του χωρισμού στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης από το προσωπικό mail του Γιάννη Λάτσιου και παρά τις φήμες που υπήρχαν, ήταν είδηση σοκ!

Σήμερα Σάββατο κυκλοφόρησε εκτάκτως το περιοδικό ΟΚ ενώ αύριο θα κυκλοφορήσει εκτάκτως και το Hello.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη τη Δευτέρα θα είναι στην εκπομπή της και θα μιλήσει για το θέμα όπως συνηθίζει εξάλλου εδώ και τόσα να μοιράζεται τη ζωή της με τους τηλεθεατές της 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε