Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Διακοπές στην Άνδρο! Δες φωτογραφίες

Ολιγοήμερες διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο. Δες φωτογραφίες…

Λίγες μέρες μακριά από το θόρυβο της πρωτεύουσας θέλησε να περάσει η Ελένη Μενεγάκη, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να γιορτάσει το Δεκαπενταύγουστο στην Άνδρο. Μαζί της ήταν και ο Ματέο Παντζόπουλος.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης που είχε μαγευτεί από τις ομορφιές του νησιού και κατά τις περσινές διακοπές της διάλεξε πάλι το κυκλαδίτικο νησί για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!”, οι δυο τους ξεκίνησαν την περασμένη Πέμτη από τη Ραφήνα για την Άνδρο, με το πλοίο “Θεολόγος”. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,  έμειναν στο κατάστρωμα του πλοίου απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι. ενώ, κατά την παραμονή τους στο νησί απέφυγαν τα πολυσύχναστα μέρη και κράτησαν χαμηλό προφίλ.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε στον αγροτουριστικό ξενώνα “Όναρ” στην Άχλα, αλλά επέλεξε κάποιο φιλικό σπίτι κοντά στην περιοχή για να μην δώσει στόχο. Ωστόσο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να τους δουν, καθώς οι δυο τους προτίμησαν απομακρυσμένες παραλίες. Μόνο το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν σε μια γνωστή ταβέρνα του νησιού για να γευτούν τις τοπικές λιχουδιές.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε