Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Men’s Fashion Week Spring Summer 2013! Ξέρω τι θα φοράνε τα αγόρια του χρόνου το Καλοκαίρι…

Men’s Fashion Week Spring Summer 2013! Ξέρω τι θα φοράνε τα αγόρια του χρόνου το Καλοκαίρι…

Οι οίκοι μόδας παρουσιάζουν την ανδρική μόδα και αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις της ερχόμενης σεζόν… Για να ξέρεις!

H αντρική μόδα πάντα δημιουργεί έντονα debates και σχόλια αφού την έχουν συνδεδεμένη μόνο με αυτό το στιλ αντρών που ξοδεύουν αιώνες ζωής μπροστά στον καθρέφτη θαυμάζοντας το είδωλό τους. Σίγουρα υπάρχουν αυτά τα “είδωλα” του αντρικού γένους εκεί έξω αλλά υπάρχουν και τα φυσιολογικά αγόρια που δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν πως αμφισβητείται η αντρική τους φύση μαθαίνοντας απλά πέντε βασικά πράγματα για τη μόδα.

Κι αν το αγόρι σου δεν ακούει αυτά που του λες θα σου πω τα πιο βασικά στοιχεία για την ερχόμενη σεζόν ώστε σιγά σιγά με έμμεσο τρόπο να του φέρεις ως ιδέα στο μυαλό -έχεις σχεδόν 10 μήνες να τον κάνεις να πειστεί πως ήταν δική του ιδέα!

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η εβδομάδα μόδας του Men’s Fashion Week ανά τον κόσμο και οι οίκοι δεν δίστασαν να προχωρήσουν την αντρική μόδα ένα βήμα μπροστά άλλοτε με στοιχεία απλά και κομψά κι άλλοτε με extravagant λεπτομέρειες που μόνο μέσα σε editorials περιοδικών δικαιολογούνται.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τους πιο σημαντικούς οίκους και σου παρουσιάζει τις νέες τάσεις της σεζόν με τα υφασμάτινα παντελόνια που ολοκληρώνονται στον αστράγαλο, τα oxfords παπούτσια και το μπλε σκούρο να κατακλύζουν τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Giorgio Armani

Ο Giorgio Armani φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μέχρι σήμερα κυριαρχούσε και συνεχίζει να υπάρχει στις αντρικές συλλογές: τα στενά, εφαρμοστά παντελόνια. Δίνει αέρα στα παντελόνια λοιπόν σε επίπεδο που νιώθεις πως αυτό το κόψιμο παντελονιού είναι ό,τι οι παντελόνες για μας. Παπούτσια με κορδόνι που διατηρούν την oxfords τάση, πουλόβερ βαμβακερά και κοστούμια με σακάκια που κουμπώνουν σταυρωτά και θα τολμήσω να πω πως μας αρέσουν πολύ.

Bottega Veneta

Μία συλλογή που αγγίζει ακριβώς αυτό που είναι ο οίκος Veneta -κλασικός με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η σειρά αφορά άμεσα όλους τους άντρες και όλα τα σττιλ αφού κανείς μπορεί να βρει από βερμούδες μέχρι κοστούμια. Στοιχείο βασικό είναι τα υφασμάτινα παντελόνια ενώ χρώμα που για τον συγκεκριμένο οίκο δεν προκαλεί καμία έκπληξη είναι το καφέ.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε