Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Mία νέα φωτογραφική μηχανή απαραίτητη για τις διακοπές!

Mία νέα φωτογραφική μηχανή απαραίτητη για τις διακοπές!

Ευκολία στη χρήση και τελευταία λέξη τεχνολογικών προδιαγραφών είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή τη νέα φωτογραφική μηχανή.

Το νέο μοντέλο της σειράς Canon IXUS διαθέτει κομψή, εξελιγμένη σχεδίαση με απαλές γραμμές, συνδυάζοντας την υψηλής αισθητικής εμφάνιση με την προηγμένη τεχνολογία.
Η IXUS 130 είναι η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή IXUS μέχρι σήμερα, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 17,8 χιλ. ενώ ενσωματώνει τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4, ο οποίος συμπληρώνει ιδανικά την εκπληκτική σχεδίαση με τη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας, με εκπληκτικά χρώματα, κορυφαία ανάλυση και χαμηλό θόρυβο.
Διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD PureColor II G 6,9 εκ. (2,7”) διαθέτει μια νέα επιφάνεια από θερμικά κατεργασμένο κρύσταλλο, το οποίο παρέχει βελτιωμένη ορατότητα κατά τη λήψη και την προβολή.
Ο αισθητήρας 14,1 Megapixel προσφέρει τη δυνατότητα λήψης εικόνων με καταγραφή και της πιο αμυδρής λεπτομέρειας, για την παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους ενώ η δυνατότητα λήψης βίντεο HD με ανάλυση 720p επιτρέπει τη λήψη ταινιών υψηλής ποιότητας που μπορείτε μετά μέσω του καλωδίου HDMI να το μοιράζεστε με φίλους και συγγενείς με την αναπαραγωγή σε συμβατές συσκευές HDMI, συμπεριλαμβανομένων και των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας.

Τέλος όλα τα μοντέλα της σειράς IXUS, προσφέρουν εξαιρετικά εύκολο χειρισμό, διευκολύνοντας τους χρήστες στην καταγραφή υπέροχων εικόνων.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε