Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μια ψυχολόγος αναλύει τι λέει για σένα η αποκριάτικη στολή που διάλεξες

Μια ψυχολόγος αναλύει τι λέει για σένα η αποκριάτικη στολή που διάλεξες

Τι θα ντυθείς αυτές τις Απόκριες; Αλήθεια, έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι μπορεί να σημαίνει η επιλογή σου αυτή για τον πραγματικό εαυτό σου;

Έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να αποκαλύπτει για σένα η στολή που επιλέγεις τις Απόκριες; Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Ελπίδα Μ. Παναγιωτουνάκου αναλύει μερικές μεταμορφώσεις και σου δίνει μερικές επιπλέον συμβουλές…

Σερπαντίνες, κομφετί, μάσκες και πολύχρωμες στολές. Oι Απόκριες κάνουν κάθε χρόνο την εμφάνισή τους μέσα σε ένα κλίμα ανεμελιάς, διασκέδασης και απόδρασης από τα καθιερωμένα!

Τι θα ντυθείς αυτές τις Απόκριες; Αλήθεια, έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι μπορεί να σημαίνει η επιλογή σου αυτή για τον πραγματικό εαυτό σου; Είναι η στολή σου: Αστεία; Sexy; Τρομακτική; Παράξενη; Κάποιου Υπερ-ήρωα; Να τι μπορεί να σημαίνει!

1. Άτακτη Καμαριέρα

Μήπως έχεις βαρεθεί να είσαι συνέχεια το «καλό κορίτσι» ή μήπως έχεις ανάγκη να είναι στραμμένη όλη η προσοχή πάνω σου; Τα κουστούμια που αναδεικνύουν την σεξουαλικότητα αποτελούν μια καλή ευκαιρία να δείξεις τη θηλυκή πλευρά σου δίχως ενοχές.

2. Ανατριχιαστικό Τέρας

Η στολή αυτή έχει την τιμητική της, καθώς τι θα ήταν οι Απόκριες δίχως μια δόση αίματος, μερικά ποδαράκια νυχτερίδας και το χλωμό βλέμμα ενός ζόμπι; Μάλλον είσαι άτομο με αυτοπεποίθηση και δεν φοβάσαι να «τσαλακώσεις» τον εαυτό σου πίσω από μια άσχημη μάσκα.

3. Cat Woman

Φαίνεται πως σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων και μια αίσθηση παντοδυναμίας. Θέλεις να προβάλεις τον δυναμισμό και την ανεξαρτησία σου, με μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Δες περισσότερα στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε