Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μικ Τζάγκερ – Κιθ Ρίτσαρντς: Και πάλι φίλοι

Oι δύο γερόλυκοι των Ρόλινγκ Στόουνς, των οποίων οι σχέσεις ήταν συχνά τεταμένες, συνομιλούν και πάλι εδώ και ένα χρόνο, όπως δηλώνουν σε συνέντευξή τους στο περιοδικό Rolling Stone.

Οι Τζάγκερ και Ρίτσαρνς είπαν ότι αποκαταστάθηκε η φιλία τους, η οποία στο παρελθόν σημαδεύτηκε από καβγάδες και καυστικά σχόλια κυρίως μετά την έκδοση το 2010 των απομνημονευμάτων του Ρίτσαρντς, του βιβλίου με τίτλο “Η ζωή”.

“Τη δεκαετία του 1980 ο Κιθ και εγώ δεν είχαμε και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας”, λέει ο Τζάγκερ στο περιοδικό που αφιερώνει στη 50η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος το τελευταίο τεύχος του.

“Ασχολήθηκα πολύ με την εμπορική πλευρά του συγκροτήματος, κυρίως γιατί κανείς άλλος δεν έδειχνε να θέλει να το κάνει, αλλά κατάλαβα με το βιβλίο ότι ο Κιθ είχε αισθανθεί αποκλεισμένος. Είναι κρίμα, πρέπει να το ξεπεράσει”.

“Ο Μικ έχει δίκιο”, προσθέτει ο Ρίτσαρντς ο οποίος ίδρυσε το συγκρότημα μαζί με τον Τζάγκερ το συγκρότημα το 1962, ύστερα από μια συνάντησή τους σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό όπου συζητούσαν για την κοινή τους αγάπη, τα αμερικάνικο μπλουζ.

“Μιλάμε πολύ εδώ και ένα χρόνο, κάτι που δεν είχαμε κάνει για πολύ καιρό. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα”, λέει ο κιθαρίστας, “το βιβλίο διηγείται την ιστορία μου, όπως το ήθελα. Ξέρω ότι ορισμένα αποσπάσματα ήταν σκληρά και σχολιάστηκαν πολύ, αυτό λύπησε τον Μικ”.

Το περιοδικό στην ιστοσελίδα του είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες ότι το συγκρότημα δεν θα φύγει για περιοδεία φέτος και ότι η 50η επέτειος της ίδρυσής του θα γιορταστεί με ένα ντοκιμαντέρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε