Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Mila Kunis! Τα extreme sports, η εξαντλητική δίαιτα και άλλα fitness μυστικά της…

Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Πως κατάφερε να αποκτήσει σιλουέτα μπαλαρίνας και να χάσει 10 ολόκληρα κιλά σε μόλις 5 μήνες;

Την ξεχώρισες στην ατμοσφαιρική ταινία Black Swan, δίπλα στην βραβευμένη με Oscar, Natalie Portman. Φυσικά σε μαγνήτισαν τα τεράστια και εντυπωσιακά μάτια της. H Mila Kunis έχει όλα τα προσόντα να γίνει το επόμενο αστέρι του Hollywood. Ποια είναι όμως τα fitness μυστικά της; Πως κατάφερε να αποκτήσει σιλουέτα μπαλαρίνας και να χάσει 10 ολόκληρα κιλά σε μόλις 5 μήνες;

Επιχείρηση: “Απώλεια καμπυλών”

Προκειμένου να έχει ρεαλιστικό κορμί μπαλαρίνας θυμάται να της τονίζουν. “Γίνε όσο πιο skinny μπορείς στο μικρότερο δυνατό διάστημα και παράλληλα μάθε να κάνεις en pointe”! Και αυτό ακριβώς έκανε. Ακολούθησε μια δίαιτα 1200 θερμίδων με 5 μικρά γεύματα την ημέρα, η οποία και την βοήθησε να χάσει 10 κιλά σε 5 μήνες.

Η Mila έφτασε να ζυγίζει μόλις 48 κιλά και αυτό δεν της άρεσε καθόλου. Δεν μπορούσε να συνηθίσει το σώμα της στον καθρέφτη χωρίς ίχνος καμπύλης.

 “Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αναλογιζόμουν: ‘Θεέ μου, δεν έχω καθόλου καμπύλες, καθόλου στήθος, καθόλου γλουτούς! Το μόνο που έβλεπα ήταν κόκκαλα. Και ενώ στην πραγματικότητα έδειχνα χάλια, στις φωτογραφίες και στην ταινία έβγαινα εκθαμβωτική” εξηγεί.

Βέβαια, δεν της πήρε και πολύ χρόνο να επιστρέψει στις καμπύλες και τα κιλά της. “Μου πήρε 5 μήνες να χάσω 10 κιλά και μερικές ώρες να τα πάρω πίσω” αναφέρει χαρακτηριστικά!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε