Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Miss Παγκόσμιος Τουρισμός στο TLIFE: “Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι!”

Miss Παγκόσμιος Τουρισμός στο TLIFE: “Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι!”

Για τον τίτλο της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός που κατέκτησε και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε στο TLIFE η Άβελυν Τζανετάκου!

Στην πιο καλή στιγμή της βρίσκεται η 20χρονη Άβελυν Τζανετάκου που κέρδισε τον τίτλο της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός. Το λαμπερό μοντέλο μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία της στο διαγωνισμό, τα μελλοντικά της σχέδια και την άποψή της για τις εκπομπές ριάλιτι.

Η 20χρονη καλλονή έχει ξεκινήσει από τα 15 της φωτογραφήσεις σαν χόμπυ και ο χώρος του μόντελινγκ γρήγορα την κατέκτησε. Κατάγεται από τη Μάνη και έχει πάντα στο πλευρό της τους γονείς της, οι οποίοι αν και στην αρχή είχαν κάποιους ενδοιασμούς, σύντομα έσπευσαν να την στηρίξουν για την επιλογή της. Παράλληλα, είναι φοιτήτρια ψυχολογίας και πηγαίνει στο 3ο έτος της σχολής.

Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός δηλώνει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με τον τίτλο της: “Νιώθω πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την παρουσία μου και τον τίτλο μου εκείνη τη βραδιά”, λέει χαρακτηριστικά. Ενώ, υπογραμμίζει πως της άρεσε πολύ η εμπειρία από το διαγωνισμό. “Μου άρεσε η εμπειρία. αν και πήγα με επιφύλαξη τελικά έγινα φίλη με τις άλλες κοπέλες”, αναφέρει.

Η Άβελυν Τζανετάκου που βρίσκεται στην Ακαδημία Μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια σημειώνει πως θέλει να ασχοληθεί πολύ με το μόντελινγκ και λέει πως ο τίτλος που κέρδισε σίγουρα θα της ανοίξει πολλές επαγγελματικές πόρτες.

Όσον αφορά τις εκπομπές ριάλιτι για μοντέλα η ίδια δηλώνει αρνητική με αυτό το εγχείρημα. “Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Δεν μου αρέσει να είμαι κλεισμένη σε ένα χώρο και να με παρακολουθούν”.

Ακόμη, για τους θαυμαστές της, η Άβελυν υποστηρίζει πως οι άνδρες δεν είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί απέναντί της, ωστόσο η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που υπάρχουν άνθρωποι που την αναγνωρίζουν κάποιες φορές στο δρόμο.

Τέλος, τις φετινές διακοπές της σκέφτεται να τις περάσει σε κάποιο νησί. Μια από τις επιλογές της θα είναι η Λευκάδα!


Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Άβελυν Τζανετάκου μαζί με τον μάνατζέρ της Γιώργο Κουτούλια!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε