Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μοναδικές διακοσμητικές ιδέες για το τραπέζι σου!

Μοναδικές διακοσμητικές ιδέες για το τραπέζι σου!

Πριν λίγο καιρό σου δώσαμε μερικές εύκολες ιδέες για να βάλεις τη χειμερινή φύση στο διάκοσμο του σπιτιού σου. Αυτή τη φορά το εξειδικεύουμε για το πώς να κάνεις εύκολες, χειμερινές κατασκευές για να στολίσεις το τραπέζι σου!

Eιδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο επίσημη, στολισμένη και γιορτινή! Είναι απλές και εμπνευσμένες από υλικά που βρίσκεις εύκολα!

Για να πιάσεις τις πετσέτες σου χρειάζεσαι μερικές κληματόβεργες και να αγοράσεις μερικά μύρτιλα στερεωμένα σε μεταλλικό συρματάκι. Μπορείς επίσης να “μαδήσεις” ένα διακοσμητικό κλαδί που μπορεί να σου χει μείνει από τα περσινά Χριστούγεννα, σίγουρα θα βρεις πολλά διακοσμητικά τα καταστήματα. Χρειάζεσαι και το συρματάκι που έχουν τα μύρτιλα. Τυλίγεις την πετσέτα με μια καθαρή κληματόβεργα την οποία μπορείς να στερεώσεις με ένα κομμάτι κόκκινη ή πράσινη κορδέλα. Μετά στερεώνεις ένα ένα τα μύρτιλα και μπορείς να προσθέσεις μερικά φύλλα δάφνης, κυπαρισσιού ή ό,τι άλλη πρασινάδα θέλεις. Για να κάνεις να μοιάζουν χιονισμένα, με ένα πινέλο βουτηγμένο ελαφρά σε κόλλα πέρνα τα μύρτιλα και μετά πασπάλισέ τα με χιόνι ή με χρυσόσκονη.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε