Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μόνο νεκρός θα άφηνα το “Πρώτο Θέμα”»

«Μόνο νεκρός θα άφηνα το “Πρώτο Θέμα”»

Ο παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης καταφέρνει πάντα να μας καθηλώσει με κάθε του συνέντευξη.

Το πηγαίο χιούμορ του είναι κάτι που δεν αποχωρίζεται ούτε στην επαγγελματική του ζωή. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που δεν τον ταράζει και τάσσεται υπέρ των δημοσιογράφων. « Αυτό που κάνουν να το κάνουν μέχρι τέλους, ασυμβίβαστα.» δηλώνει και υπογραμμίζει πως η εφημερίδα δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον. Η αφοσίωσή του στην εφημερίδα φαίνεται και από την δήλωση του: « Μόνο νεκρός θα άφηνα το “Πρώτο Θέμα”». 


Ο επιτυχημένος εκδότης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την επικαιρότητα, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής «10 με 1 μαζί», που αφορούσαν την Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο ίδιος είπε ότι η Τζούλια είναι δέσμια κάποιου κυκλώματος, πράγμα στο οποίο πρέπει να σταθούμε γιατί είναι πιο σοβαρό από αυτό που φαίνεται. «Πρέπει να βρούμε τα αίτια πίσω από αυτό που έκανε η Τζούλια.» 

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι κατά του λιθοβολισμού που δέχεται η δημοφιλής ξανθιά και πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα «αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι κριτής». Επιτυχημένα σχολιάζει ότι ο παραλληλισμός της Τζούλιας με τα οικονομικά μέτρα, που έκαναν στην εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», ήταν σάτιρα. Κατά την γνώμη του: «Είναι απαράδεκτο το πρόστιμο των 150.000»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε