Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

29/1 Μια μοναδική εμπειρία που θυμίζει κάτι από την ταινία του Tim Barton, ο Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας έχεις την δυνατότητα ζήσεις με τα παιδιά σου στο Εργοστάσιο Παυλίδη.

Μια μοναδική εμπειρία που θυμίζει κάτι από την ταινία του Tim Barton, ο Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας έχεις την δυνατότητα ζήσεις με τα παιδιά σου στο Εργοστάσιο Παυλίδη. Η πιο παλιά ελληνική σοκολάτα, η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια και έτσι εγκαινιάζει το Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που ανοίγει τις πόρτες του στις 29 και 30 Ιανουαρίου.

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε