Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπ. Μπαζιάνα: Η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Αλ. Τσίπρα εδώ και 20 χρόνια!

Μπ. Μπαζιάνα: Η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Αλ. Τσίπρα εδώ και 20 χρόνια!

Η γνωριμία, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και τα παιδιά…

Ο 38χρονος Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που έφερε την ανατροπή μετά από πολλά χρόνια στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και κατάφερε να εξοστρακίσει τον δικομματισμό. Από ανήσυχος έφηβος που πρωτοστάτησε στις καταλήψεις το ΄90 κατάφερε να ανατρέψει όλο το πολιτικό σκηνικό και να γίνει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Συνοιδοπόρος της ζωής του και στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο μεγάλος του έρωτας, Περιστέρα  Μπαζιάνα ή αλλιώς Μπέτυ , όπως ο ίδιος προτιμάει να τη φωνάζει χαϊδευτικά.

Γνωρίστηκαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων απ’ όπου αποφοίτησαν και οι δύο. Μαζί ήταν στα μαθήματα, μαζί και στις καταλήψεις του ’90 – ’91. Ο χαρακτήρας της Μπέτυς ενέπνευσε τον Αλέξη, ωστόσο αυτό που τους έφερε πιο κοντά ήταν η ΚΝΕ, μέλη της οποίας υπήρξαν και οι δύο.

Η 38χρονη Μπέτυ κατάγεται από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Καρδίτσα και είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Αν και η γνωριμία τους μετρά 20 χρόνια το ζευγάρι είναι εξαιρετικά διακριτικό, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Όσοι ξέρουν το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι η Μπέτυ κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα Media.

Δες φωτογραφίες και μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε