Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μπουλέ – Αρναούτογλου: Ένας καβγάς έφερε την διάσταση;

Η Νάντια και ο Γρηγόρης προσπαθούσαν να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά…

Η τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάντια Μπουλέ αφού εκτός από τα προσωπικά τους προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ανταγωνισμό της τηλεθέασης καθώς οι εκπομπές που παρουσιάζουν έπαιζαν την ίδια ώρα σε διαφορετικά κανάλια!

Παρόλο που και οι δύο έκαναν λόγο για ευγενή άμυλα και ότι δεν αποτελεί αυτό πρόβλημα μεταξύ τους, όπως φαίνεται τους δυσκόλεψε στην προσπάθεια που έκαναν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Μάλιστα πρόσφατα είχαν ένα πολύ έντονο καυγά που όδήγησε την Νάντια να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι του Γρηγόρη, όπου έμενε κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife, την προηγούμενη Κυριακή ακούστηκαν δυνατές φωνές από το διαμέρισμα του παρουσιαστή στην Πεντέλη και η Νάντια έφυγε κρατώντας μία τσάντα με πράγματα που μάζεψε πρόχειρα από το σπίτι. Ο καυγάς αυτός ήταν τόσο έντονος που το ζευγάρι δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι σήμερα ούτε μέσω τηλεφώνου επιλέγοντας να βγγαίνου αποκλειστικά με φίλους τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε