Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπουλέ – Πετράκης: Τραγουδούν σε αφιερώμα για τον Γ. Δαλιανίδη! Δες φωτογραφίες

Δες φωτογραφίες και βίντεο του TLIFE!

Χθες βράδυ στο μουσικό προαύλιο του Θεάτρου Badminton, δύο πολυσυζητημένα και αγαπήμενα πρόσωπα της φετινής σεζόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν μία μαγική βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Γιάννη Δαλιανίδη! Μέσω λοιπόν, της φωνής του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ ταξιδέψαμε στην εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, των μιούζικαλ!

Η έναρξη της παράστασης έγινε στις 21.30 το βράδυ με έναν πρόλογο του Μάκη Δελλαπόρτα, στον οποίο ανήκε η ιδέα για την πραγματοποιήση αυτού του αφιερώματος, ενώ αμέσως μετά, ο αγαπημένος μας Μίμης Πλέσσας είπε λίγα λόγια για τον καλό του φίλο, Γιάννη Δαλιανίδη, που έφυγε για άλλη μέρη αφήνοντας πίσω του μεγάλη ιστορία!

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της βραδιάς καθώς και βίντεο από το πρώτο μέρος της παράστασης, την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους που απόλαυσαν την Νάντια και τον Παναγιώτη, ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαίρη Λίντα, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η μουσική αυτή παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί γι’ ακόμα δύο βραδιές -σήμερα και αύριο-, μας επανέφερε στη μνήμη τραγούδια που έκαναν το ντεπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη και μας ταξίδεψαν σε μαγικές εποχές και έναστρους καλοκαιρινούς ουρανούς…

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε