Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ν. Δραγούμη: ”Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά δίπλα στον άντρα μου αφήνομαι!”

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την οικογένειά της, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

Η Ναταλία Δραγούμη, που το καλοκαιράκι συνδύασε διακοπές και δουλειά, μιας και έκανε περιοδεία με το θεατρικό έργο ”Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Glam”, παραδέχεται ότι θα ήθελε πάρα πολύ να παρουσιάσει στο μέλλον ένα σόου σαν το Dancing, αφού της αρέσει πολύ η αμεσότητα κι η επικοινωνία με το κοινό, ενώ αναφέρει σχετικά με τα σχέδια που έχει για τον ερχόμενο χειμώνα, ότι θα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς, ενώ συζητάει και με ένα μεγάλο θέατρο στην Αθήνα για κωμωδία.

Επίσης, αποκαλύπτει πως κι η ίδια έχει ρίξει το κασέ της, αλλά όχι τόσο ώστε να εξευτελίζεται η αξιοπρέπειά της και τονίζει πως, ποτέ της δεν έχασε τις ισορροπίες λόγω της επιτυχίας. ”Ποτέ, είμαι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Φαντάσου ότι οι φίλοι μου και οι παρέες μου είναι από τα παιδικά μου χρόνια. Έχω κάποιες αξίες και κάποια πιστεύω σε αυτό το θέμα, που δεν αλλάζουν”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σχετικά με το πόσο εύκολα συνδυάζεται η καριέρα με την οικογένεια – η Ναταλία είναι μητέρα δύο παιδιών

”Μπορούν, με πολύ κόπο και εσωτερικό πόνο. Όταν λείπεις τρεις συνεχόμενες μέρες και δεν βλέπεις τα παιδιά σου, πονάς μέσα σου. Όμως, νομίζω ότι μπορούν να συνυπάρξουν, σίγουα υπάρχουν συνέπειες, αλλά όχι καταστροφικές. Για μένα πιο σημαντικό είναι, όταν είμαστε όλοι μαζί, να είμαστε οικογένεια. Θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν ότι το σπίτι τους είναι γεμάτο χαρά.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε