Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

N. Kampusch: Πέρασε 3096 μέρες κόλασης με τον απαγωγέα της και τον συγχώρεσε!

Η Νatasha Kampusch προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και όπως παραδέχεται, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο.

Η Νatasha Kampusch στα 23,5 της χρονια πια, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και όπως παραδέχεται, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι το κορίτσι που πέρασε 8,5 χρόνια κλεισμένη σε ένα υπόγειο κοντά στη Βιέννη. Όλα αυτά τα εξιστορεί στο βιβλίο της με τίτλο “3.096 μέρες- Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής”, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια τα οποία δεν ήταν και απολύτως ιδανικά κι ευτυχισμένα.

Στα 10 της χρόνια προσπαθεί να κάνει την επανάστασή της και να κερδίσει την προσοχή των γονιών της. Έτσι μετά από μία λογογομαχία με τη μητέρα της έφυγε από το σπίτι και βρέθηκε μόνη στους δρόμους της Βιέννης και δίπλα από το φορτηγάκι του απαγωγέα της.

“Εκείνος με άρπαξε από τη από τη μέση και μέσα από την ανοιχτή πόρτα με πέταξε στο φορτηγό. Όλα έγιναν με μια μόνο κίνηση, λες κα ιη σκηνή είχε χορογραφηθεί και την είχαμε προβάρει μαζί. Μια χορογραφία του τρόμου. Φώναξα; Νομίζω όχι. Κι όμως, όλα μέσα μου ήταν μια μικρή κραυγή.”

Ο απαγωγέας της, Wolfgang Priklopil, την οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού του και τη φυλάκισε σε ένα δωμάτιο 2 τ.μ χωρίς παράθυρο και με μια τσιμεντένια πόρτα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση διαφυγής.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε