Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ν. Καρρά: Ο γάμος της, τα σχέδια για παιδί και η νέα ζωή της στην Κύπρο!

Ν. Καρρά: Ο γάμος της, τα σχέδια για παιδί και η νέα ζωή της στην Κύπρο!

Η ηθοποιός που πλέον μόνιμα στη Μεγαλόνησο ετοιμάζεται να ανεβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο.

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση η Νικολέτα Καρρά! Δεν σταμάτησε ποτέ όμως να εργάζεται ως ηθοποιός και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Κύπρο όπου πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Η Νικολέτα μιλάει για την ζωή της στο νησί στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και στο μηνιαίο κυπριακό περιοδικό «Omikron». Ακόμα, ανακοινώνει τον γάμο της που θα γίνει τον Οκτώβριο ενώ μιλά για τον έρωτα και τα σχέδιά της για οικογένεια.

Ήταν λύση ανάγκης για σένα να εργαστείς ως ηθοποιός στην Κύπρο, επιλογή ή κάποιος άλλος λόγος- που μπορεί να μην γνωρίζουμε εμείς- σε έφερε στο νησί μας;

-Ήταν λίγο από όλα: Λίγο που τα πράγματα στην Ελλάδα είναι τόσο άσχημα, λίγο που φέτος από τη χώρα μου- μετά από 8 περίπου χρόνια που δουλεύω ενεργά- δεν είχα πρόταση για τηλεόραση παρόλο που έκανα θέατρο, λίγο που στην Κύπρο έτσι κι αλλιώς κατέβαινα και λάτρευα το μέρος. Όλα αυτά μαζί συντέλεσαν ώστε να κάνω δύο σήριαλ φέτος στην Κύπρο και να τα απολαύσω πολύ.

Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε