Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Μπουλέ: “Είμαι σπιτόγατα, όταν είμαι σε σχέση!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το “Top Chef”, τη δημοσιότητα και το πως συμπεριφέρεται όταν είναι σε μια σχέση.

Η Νάντια Μπουλέ “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό, τη δημοσιότητα, το “Top Chef” και τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

 
“Το κομμάτι της δημοσιότητας και των σχολίων που μπήκε σταδιακά στη ζωή μου δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά σε βάθος χρόνου αποκτάς μεγαλύτερες αντοχές”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε στνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπαίνει πια στη διαδικασία να αυτοπροσδιορίζεται με βάση αυτά που γράφονται και λέγονται για εκείνη.

Για την κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου, η νεαρή παρουσιάστρια είπε πως δεν υπάρχουν διαφορές με την παρουσιάστρια του “Master Chef”. “αυτά τα σενάρια έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική ίντριγκα”, δήλωσε.
 

Παράλληλα, η Νάντια Μπουλέ είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ασχολείται με πράγματα που τον εκφράζουν. Η ίδια ξεκίνησε από το Mad και έκανε το μεγάλο βήμα σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, χωρίς να διστάζει όμως να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός τηλεόρασης. “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν βγάλει λεφτά από την τηλεόραση. Αυτό που με έκανε να νιώθω καλά είναι ότι στις επιλογές μου δεν κινήθηκα με βάση το οικονομικό κομμάτι. Θέλω να πηγαίνω εκεί που με πηγαίνει η καρδιά μου, η ψυχή μου και το ένστικτό μου”, παραδέχτηκε.

 

Διάβασε περισσότερα για την προσωπική της ζωή εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε