Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

N. Mπουλέ: ”Η πολιτική δεν μου περνάει από το μυαλό αυτή τη στιγμή”!

O πατέρας της Νάντιας, κύριος Γιάννης Μπουλές, κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος στη Ναυπακτία. Πώς αισθάνεται η παρουσιάστρια για αυτή του την επιτυχία;

Ο πατέρας της Νάντιας Μπουλέ, κύριος Γιάννης Μπουλές, εξελέγη δήμαρχος στη Ναυπακτία. Αυτό χαροποίησε τόσο τον ίδιο όσο και την παρουσιάστρια η οποία κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας βρισκόταν συνεχώς δίπλα του.

”Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για τον πατέρα μου. Ήμουν μαζί του στη Ναύπακτο και φυσικά τον στηρίζω σε ό,τι κάνει. Είχα μεν γυρίσματα για το παιχνίδι, αλλά όλες τις μέρες που έπρεπε να ήμουν μαζί του, ήμουν εκεί, κοντά του, στο πλάι του”, δηλώνει η Νάντια στην Espresso.

H παρουσιάστρια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του πατέρα της: ”Προφανώς ο πατέρας μου δεν χρειάζεται καθόλου συμβουλές, ασχολείται με τα κοινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε ό,τι κάνει πολύ απλά εγώ είμαι δίπλα του και στηρίζω τις κινήσεις και τις επιλογές του”, λέει ενώ για το αν σκέφτεται και η ίδια την πολιτική απαντά: ”Δεν το σκέφτομαι, δεν μου περνάει από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε