Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ν.Μπουλέ, Ν. Καλογρίδη, Μ. Μαγγίρα: μπήκαμε backstage και είδαμε step by step το μακιγιάζ τους!

Ν.Μπουλέ, Ν. Καλογρίδη, Μ. Μαγγίρα: μπήκαμε backstage και είδαμε step by step το μακιγιάζ τους!

Η ‘Ελσα Πρωτοψάλτη, make up artist του Dancing with The Stars, μας αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το μακιγιάζ των προχθεσινών λαμπερών guests!

Σε κάθε Dancing With The Stars βλέπουμε εκτός από ενδιαφέρουσες χορογραφίες και άλλα τόσα ενδιαφέροντα μακιγιάζ. Και αν το καλοσκεφτείς, τα δεύτερα έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον. Γιατί βλέποντας έναν χορό μένεις εκεί. Ποτέ δεν θα μπορέσεις να κάνεις πέντε συναπτά lift (!), όμως σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις το μακιγιάζ τους. Και αυτό το άρθρο έχει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να πετύχεις ακριβώς το make up της Νάντιας Μπουλέ ή της Νατάσας Καλογρίδη. Μπήκαμε στα παρασκήνια του Dancing With The Stars, εντοπίσαμε την make up artist Έλσα Πρωτοψάλτη η οποία μας εξηγούσε εκείνη την ώρα τι make up έκανε σε κάθε διάσημη με προϊόντα, αποδείξεις και αποχρώσεις!

Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια μου ζήτησε να της κάνω το make up που κάναμε κατεξοχίν στο Black Out γιατί βάφτηκε νωρίς, πήγε στην παράσταση και επέστρεψε, μας λέει η Έλσα Πρωτοψάλτη και συνεχίζει δίνοντας μας όλες τις λεπτομέρειες: Κάναμε ένα καφέ smoky make up με λίγο bronze αλλά μόνο στο άνω βλέφαρο. Το κάτω βλέφαρο το αφήσαμε καθαρό με λίγη μπεζ σκιά στην ρίζα των βλεφάρων και άσπρο μολύβι μέσα. Χρησιμοποίησα eyeliner στα 3/4 του ματιού και προς τα έξω (είναι κάτι που λατρεύει πολύ) και ντεγκρανταρισμένο μέχρι το φρύδι. Τοποθετήσαμε πολύ μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και αφήσαμε, όπως πάντα, τις κάτω άβαφτες.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε