Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ν. Μπουλέ: Ο Γρηγόρης ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου!

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τη νέα της ραδιοφωνική εκπομπή.

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι περισσότερο. ”Στράφηκα πως το τραγούδι από μια δική μου ανάγκη να ασχοληθώ πιο εντατικά, πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, με το οποίο ασχολούμαι από μικρή. Όταν προέκυψε η συνεργασία με τον Μανώλη Λιδάκη, θεώρησα ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Άφησα λοιπόν όλα τα υπόλοιπα στην άκρη και θέλησα να επικεντρωθώ μόνο σε αυτό. Με έκανε πολύ χαρούμενη αυτή η συνεργασία”, δηλώνει στο ΕΓΩ!

Η Νάντια παραδέχεται ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ όταν διάφοροι κακοπροαίρετοι συνέδεσαν τα επαγγελματικά της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. ”Δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Από 18 χρονών που ξεκίνησα να δουλεύω προσπάθησα να κάνω βήματα που με ικανοποιούσαν, μικρά ίσως για άλλους, σημαντικά όμως για εμένα, διαχωρίζοντας τη προσωπική μου ζωή από την επαγγελματική. Το ότι μέσα από μια συνεργασία μπορεί να προκύψει μια ερωτική σχέση δεν σημαίνει ότι κανείς έχει το δικαίωμα να ακυρώνει όλα τα προηγούμενα και όλα τα επόμενα βήματα ενός ανθρώπου”.

Στην ερώτηση αν ο Γρηγόρης είναι ή ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της απαντά: ”Φυσικά, ανεξάρτητα από τη προσωπική μας σχέση”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε