Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Μυλωνά: Η Ελληνίδα “Κλόντια Σίφερ” από τη Ναύπακτο στις διεθνείς πασαρέλες!

Ν. Μυλωνά: Η Ελληνίδα “Κλόντια Σίφερ” από τη Ναύπακτο στις διεθνείς πασαρέλες!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό…

Είναι νέα, ωραία και έχει ήδη αρχίσει να βλέπει το άστρο της να λάμπει στις διεθνείς πασαρέλες. Ο λόγος για την 25χρονη Νάσια Μυλωνά από τη Ναύπακτο, γνωστή και ως η “Ελληνίδα Κλόντια Σίφερ” που κατέκτησε το Λονδίνο και επιλέχθηκε από τον οίκο Gucci για την τελευταία του επίδειξη.

 

Η ζωή της είναι ένα ατελείωτο ταξίδι και βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας από τη μια χώρα στην άλλη. Κινείται μεταξύ Λονδίνου, Παρισιού, Νέας Υόρκης και Μιλάνου για επιδείξεις μόδας και shooting και συνήθως το filofax της είναι γεμάτο επαγγελματικά ραντεβού και υποχρεώσεις.

 

Φωτογραφίσεις της φιλοξενούνται συχνά σε διεθνή περιοδικά όπως το “Tatler”, η “Vogue”, το “Elle” και το “Madame Figaro” και θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Νάσια ακολουθεί τα βήματα της Βίκυς Καγιά και άλλων διάσημων Ελληνίδων που διέπρεψαν στο εξωτερικό.

 

Κορίτσι χαμηλών τόνων, η ξανθιά καλλονή αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από αυτά. Συνεχίζει να ξεχωρίζει όμως για το ήθος, αλλά και το ομαδικό πνεύμα που έχει σε όλες τις συνεργασίες της. Αποτελεί το αγαπημένο παιδί των φωτογράφων καθώς μπορεί σαν χαμαιλέοντας να αλλάζει και από γλυκό κορίτσι να μετατρέπεται σε… femme fatale.


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε