Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

N. Oικονομόπουλος: ”Θα γίνω ο καλύτερος πατέρας του κόσμου”!

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, για την καριέρα του στο τραγούδι και την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς…

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια: ”Η οικογένειά μου είχε ένα ψαράδικο, στο οποίο ακόμα δουλεύει ο αδελφός του παππού μου και ο θείος μου. Δούλευα εκεί από τα 14 και, παράλληλα, δούλευα και σε μια πιτσαρία ως διανομέας και σερβιτόρος ταυτόχρονα. Κάποια στιγμή όταν έφτασε 16 – 17 χρονών, πήγα σε ένα νυχτερινό μαγαζί και ξεκίνησα να τραγουδάω κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Βοηθούσα όπως μπορούσα αλλά από μικρός δεν ήθελα να μου δίνουν χαρτζιλίκι. Ήθελα να βγάζω τα δικά μου λεφτά. Και μου άρεσε από τότε η δουλειά. Δεν μπορώ να κάθομαι, θέλω να δουλεύω, δεν μπορώ την τεμπελιά. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν έχω κάνει ποτέ διακοπές. Περισσότερες από δύο ημέρες δεν ξεκουράστηκα ποτέ μου”.

Μπορεί να μεγάλωσε με δυσκολίες ωστόσο από την οικογένειά του έχει πάρει πολλή αγάπη. ”Θα γίνω ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Εύχομαι μια μέρα να το ζήσω. Τα λατρεύω τα παιδιά. Έχω να δώσω αγάπη, γιατί έχω πάρει αγάπη”, λέει χαρακτηριστικά.  Τι είναι αυτό που θέλει σε μια γυναίκα; ”Να είναι αυθεντική και να βλέπω στα μάτια της πως αυτό που μου δείχνει, αυτό είναι”, απαντά.

Για την επιτυχημενη του καριέρα λέει: ”Εμείς προκαλούμε την τύχη μας και για το καλό και για το κακό. Εκτός από το ταλέντο που είναι προϋπόθεση χρειάζεται να έχεις μυαλό για να διαχειριστείς αυτή τη δουλειά”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε