Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ν. Παλληκαράκη στην Τατιάνα: ”Μπορεί να κατανοούσα και να συγχωρούσα την απιστία!”

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στο “Αξίζει να το ζεις!”

Η γλυκιά ”Βάσω” από την ”Ζωή της Άλλης”, ή αλλιώς η Νίκη Παλληκαράκη, που το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο θέατρο ”Αθηνά”, στους ”Απελπισμένους”, παρέα με την Μαρία Ανδρούτσου, την Αθηνά Οικονομάκου, κι άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για την οικογένειά της, τις εξελίξεις στη ”Ζωή της άλλης” και την κρίση!

Έχει πατέρα στρατηγό και οι φήμες γύρω από αυτούς δεν είναι και οι καλύτερες. Πώς το πήρε όταν του ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ιατρική και βάφει κόκκινα τα μαλλιά;

”Δεν μπήκα καν στον κόπο να του το πω… Τα είδε κόκκινα ξαφνικά! Έτσι κι αλλιώς από τα 18 μου έμεναν με τον αδερφό μου και μετά μόνη μου… Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με τους δικούς μου. Ο πατέρας μου, μπορεί να είναι στρατηγός εν αποστρατεία, αλλά είναι από τις πιο υγιείς περιπτώσεις στρατιωτικών, δεν είχαμε τέτοια θέματα.”

Εκτός από υποκριτική, έχει σπουδάσει και Ιατρική!

”Σπούδασα γιατρός γιατί εγώ το ήθελα. Και τα έκανα ταυτόχρονα. Είχα ήδη πάει σε δραματική σχολή, αλλά δεν μπορούσα να τα συνδυάσω. Νομίζω, ο καθωσπρεπισμός μου, με φόβισε στο χώρο και είπα ”ας γίνω σοβαρή επιστήμων”.

Γενικά είμαι τόσο πολύ ”κεφάλας” και ισχυρογνώμων, που δεν κάνω τίποτα για τους άλλους. Δηλαδή, οι δικοί μου, ενώ αγαπούσαν το θέατρο και μας πηγαίναν από πιτσιρίκια, είχαν πάντα την αγωνία, τον φόβο, επειδή αυτή η δουλειά είναι ένα ελεύθερο επάγγελμα, πώς θα ζω… Αυτό ήταν το πρόβλημά τους.”

Δες φωτογραφίες και video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε