Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ν. Σφακιανάκης: Μίλησε πρώτη φορά για το τροχαίο και έδειξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο του αυτοκίνητο!

Ν. Σφακιανάκης: Μίλησε πρώτη φορά για το τροχαίο και έδειξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο του αυτοκίνητο!

Η επιστροφή του στην Ιερά Οδό και η εξομολόγηση για το σοβαρό ατύχημα που είχε…

Δυναμικό come back στη σκηνή της Ιεράς Οδού μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες στην παραλιακή έκανε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός ερμηνευτής εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο, παρά τους πόνους στα πλευρά του, μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε και έδειξε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του.

 

Γύρω στη μια τα ξημερώματα ο Νότης βρέθηκε on stage και αποθεώθηκε από το κοινό και τους θαυμαστές του Ρυθμού που ήταν εκεί για το μεγάλο πάρτυ που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός. Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο άρχοντας της νύχτας δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και την υποδοχή που του έκαναν κατά την επιστροφή του.

 

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε μάλιστα, να μην μιλήσει για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν λίγες μέρες και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Αφού διηγήθηκε το περιστατικό, προβάλλοντας στο μόνιτορ και φωτογραφίες από το κατεστραμμένο πια αυτοκίνητό του, ανέφερε πόσο πολύ δεμένος είναι με αυτό το όχημα, αφού κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή.

Δες φωτογραφίες και μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε