Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ν.Θεοδωρίδου: “Ο έρωτας είναι ευλογία. Δεν κρύβομαι!”

Ν.Θεοδωρίδου: “Ο έρωτας είναι ευλογία. Δεν κρύβομαι!”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει σε γνωστό περιοδικό για τον έρωτα της με τον Θεόφιλο Τζιώτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει ανοιχτά στο περιοδικό InStyle για την προσωπική της ζωή.  “Ο έρωτας είναι ευλογία, είναι πηγή ζωής. Όταν ερωτεύεσαι, δεν μπορεί να ερωτεύεσαι χαλαρά ή αδιάφορα –  μόνο με πάθος αξίζει να το ζεις αυτό. Και στα μάτια αυτού που ερωτεύεσαι βλέπεις τα πάντα: βλέπεις χαμόγελο, χαρά, ήλιο και θάλασσα. Εκεί μέσα βλέπεις τον καλύτερο εαυτό σου”, δηλώνει η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφερόμενη στον αγαπημένο της. 

Παρόλο που η σχέση της είναι πια γνωστή, η ίδια προτιμά να μην συζητάει γι’ αυτήν.  “Δεν κρύβομαι, πίστεψέ με. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου είναι γιατί πιστεύω πως έτσι χάνει τη μαγεία του αυτό που αισθάνεσαι. Τα συναισθήματα δεν μοιράζονται, τα συναισθήματα υπάρχουν και τα νιώθεις. Όταν μιλάς για αυτά, τα ευτελίζεις. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρεται επίσης, για την σάτιρα που δέχθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα: “Με το “Νατάτα Τοντορίντο” του Ράδιο Αρβύλα γέλασα πολύ. Έχω πάρει το βιντεάκι και το παίζουμε και στο video wall, στο Βοτανικό. Εγώ, η “Τοντορίντο”, με afro look – δεν έχω δει πιο αστείο πράγμα απʼ αυτό.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε