Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν.Χρονοπούλου: “Σκεφτόμουν κάθε πρωί να μην χάσω το γιο μου”

Η Νένα Χρονοπούλου φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της γιο κι εξηγεί πόσο δύσκολη ήταν η εγκυμοσύνη της.

Η νέα ζωή της ηθοποιού με τον Τάσο Μητρόπουλο και τον 4,5 ετών γιο της την κάνει να αφήνει πίσω της τα όσα άσχημα πέρασε. Η εγκομοσύνη της ήταν μία περίοδος δυστυχίας για την ίδια. ” Έμεινα εξίμισι μήνες στο κρεβάτι έχοντας ορό στο χέρι μου”, εξηγεί η Νένα.

Κάθε πρωί το μόνο που σκεφτόταν ήταν : “να περάσει άλλη μία μέρα έχοντας στην κοιλιά της τον Χρήστο, για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής και να μην τον χάσω”.

Κάθε φορά που μιλάει για τον γιο της συγκινείται αφού όπως λέει είναι το πιο δικό της πλάσμα, είναι η συνέχειά της. “Ο Χρήστος γεννήθηκε χωρίς πνευμόνια. Πόνεσε και βασανίστηκε. Τον τρυπούσαν όλη την ώρα οι γιατροί. Ένα πλασματάκι 850 γραμμάρια”, δηλώνει η ηθοποιός. 

Εκείνοι οι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για την ίδια, είχε σταματήσει ο χρόνος κι είχε παγώσει το αίμα της. “Δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον και είχα μόνο ένα σκοπό: να νιώθει ο Χρήστος ότι πρέπει να κάνει κουράγιο, για να είμαστε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί “, συνεχίζει η Νένα.

Όσον αφορά τον συντροφό της, θρυλικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο υποστηρίζει πως η σχέση τους ήταν μοιραία. “Ο Τάσος ήταν ο μοιραίος άνθρωπος στη ζωή μου. Αν τον είχα γνωρίσει το χρονικό διάστημα που ήμουν αμε τον Μάκη, θα χώριζα με τον Μάκη”, δηλώνει η Νένα Χρονοπούλου αναφερόμενη στον αείμνηστο πρώην σύζυγό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε