Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάντια: “Άρχισε να με σπρώχνει, να μου σφίγγει τα χέρια και να με πονάει πολύ…”

Είμαι σε μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ στα 22 κι αυτός στα 25. Περάσαμε πολλά προβλήματα αλλά και απίστευτα ωραίες στιγμές μαζί.

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας γράψω για τη δικιά μου ιστορία…

Είμαι σε μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ στα 22 κι αυτός στα 25. Περάσαμε πολλά προβλήματα αλλά και απίστευτα ωραίες στιγμές μαζί.

Τον τελευταίο καιρό όμως η συμπεριφορά του έχει αλλάξει κατά πολύ. Είναι καλός και ευγενικός μαζί μου, αλλά όταν τσακωνόμαστε έρχεται και μου πιάνει τα χέρια με δύναμη για να μην μπορώ να κουνηθώ, λες και είμαι σχιζοφρενής και μου λέει πως εγώ έχω ανασφάλειες και κρατώντας με θέλει να με κάνει να σταματάω να μιλώ.

Μια μέρα είχε θυμώσει για ασήμαντο λόγο κι άρχισε να με σπρώχνει, να μου σφίγγει τα χέρια και να με πονάει πολύ. Εγώ σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι γιατί ένιωσα πως δεν μπορώ να ανεχτώ σε μια σχέση τέτοια συμπεριφορά. Μου έλεγε όμως ότι αυτό δεν είναι ξύλο και ότι δεν θα με χτυπούσε ποτέ και έτσι τα ξανά βρήκαμε.

Πέρασαν 5 μήνες κι αυτήν την εβδομάδα η ιστορία επαναλαμβάνεται… Κάποια στιγμή ενώ ήμασταν μία χαρά, έρχεται και μου δίνει ένα χαστούκι και καλά για αστείο αλλά εγώ πόνεσα και όταν χθες του είπα ότι με ενόχλησε και δεν θέλω να είναι βίαιος, άρχισε να μου φωνάζει ότι αυτά μου αξίζουνε και να με σφίγγει στα χέρια με τόσο μίσος επειδή δεν θέλει η κοπέλα να του αντιμιλά.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε