Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ : “Καταπληκτικό να με ρωτάς αν είμαι σνομπ…” !

Η νεαρή παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα του “Elatte”, έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για το καλοκαιρινό της βήμα, για το “Top Chef”, το “Dancing”, την κριτική που έχει δεχθεί, μέχρι και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου !

Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου η Νάντια Μπουλέ μαζί με τον Θανάση Πάτρα θα μας λένε “Elatte” ως οι νέοι παρουσιαστές της καλοκαιρινής infotainment εκπομπής του ΑΝΤ1. Καθημερινά 7 με 11 το πρωί και για όλο το καλοκαίρι θα… βουτήξει στα άγνωστα νερά της ενημέρωσης. Κι ύστερα από το “θρίλερ” της επιλογής των προσώπων, η παρουσιάστρια δίνει την πρώτη της συνέντευξη για το νέο της εγχείρημα. Τη ρωτήσαμε, βέβαια, και για όλα όσα έγιναν τη χρονιά που μας πέρασε… “Τοπ Σεφ”, “Dancing”, αν είναι σνομπ και αν αισθάνεται αδικημένη από τον Τύπο…

– Θα είσαι με γνώριμα πρόσωπα, όπως ο Θανάσης Πάτρας.

Με τον Θανάση Πάτρα είμαστε εδώ και κάποια χρόνια φίλοι και μάλιστα τον γνώρισα πρώτη φορά όταν είχε αναλάβει το βασικό κομμάτι της παρουσίασης στο πρωινό του Alpha και με είχε φωνάξει για να μιλήσουμε για να είμαι στην ομάδα της εκπομπής. Δεν είχε προκύψει συνεργασία, αλλά έτσι και αλλιώς η σχέση μας είναι πολύ φιλική και στενή και με τη γυναίκα του επίσης, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τον Θανάση και είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστούμε μπροστά στις κάμερες.

– Είχες λόγο στην επιλογή των συνεργατών ή ήταν αποφάσεις του καναλιού;

Οχι, ήταν του καναλιού. Αλλά πίστεψέ με, χάρηκα πάρα πολύ για τον Θανάση και θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή και εμένα προσωπικά με ευχαριστεί πάρα πολύ.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε