Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: γιατί αποκάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξιλαστήριο θύμα;

Ναταλία Γερμανού: γιατί αποκάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξιλαστήριο θύμα;

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στις φήμες για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την τηλεόραση και τις ευχές της για το 2013.

Μέσα στην κρίση της τηλεόρασης η Ναταλία Γερμανού παραμένει σταθερή αξία στον χώρο αφού τα τελευταία χρόνια παραμένει κεντρική παρουσιάστρια του Μες στην καλή χαρά. Βεβαίως, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για την παρουσιάστρια καθώς η θέση της τρέμει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό TV Glam και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπουγά και απάντησε σε όλα, μάλιστα την αποκάλεσε εξιλαστήριο θύμα…

“Η Κωνσταντίνα είναι εξιλαστήριο θύμα!”

“Με κάθε παρουσιάστρια που υπάρχει στον καναπέ αυτής της εκπομπής, όταν ξεκινάει η σεζόν, πουλάει η κόντρα. Στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Δηλαδή, με τη Σίσσυ για παράδειγμα, περάσαμε τρία καταπληκτικά χρόνια μαζί, δέσαμε τρομερά και κόντρα δεν υπήρξε ποτέ. Το ίδιο με την Έλενα στην οποία δεν παραλείπω κάθε Κυριακή να ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο twitter στο “Dancing” γιατί τη θεωρώ υπέροχη πραγματικά. Νομίζω ότι της έδειξα με κάθε τρόπο ότι της χρωστούσαμε την άνοδο της τηλεθέασης στο αντρικό κοινό και το λέω και το εννοώ. Φέτος, η Κωνσταντίνα έτυχε εκείνη να είναι το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει αυτό πάλι το θεματάκι…”, απάντησε η Ναταλία Γερμανού σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε