Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα αντιπαράθεση για την κληρονομιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Καινούριος δικαστικός αγώνας θα ξεκινήσει ανάμεσα στους κληρονόμους του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι στην ξαδέρφη του Έλενη Παπαμιχαήλ για τα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το δεις” κι αφορούσαν το ζήτημα της κληρονομιάς του πατέρα του. 

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού παρενέβη στην τηλεοπτική εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα” κι απάντησε στους κληρονόμους του πατέρα του. Όσον αφορά την καφετέρια που φέρεται να άνοιξε με την ξαδέρφη του στην Γλυφάδα και σύμφωνα με την ίδια δεν πάταγε ποτέ, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απαντά: “Δεν υπάρχει καφέ, παρά μόνο στη φαντασία της ξαδέλφης μου. Και ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο πατέρας μου με παρότρυνε να κάνω δουλειά μαζί της. Γιατί ο πατέρας μου της έδινε χρήματα και είχαν πολλές αντιπαλότητες, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει και η κυρία μου της έδινε χρήματα και είχαν πολλές αντιπαλότητες, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει και η κυρία Μουρούζη”

Αφού δεν υπάρχει καφέ σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ισχύει τίποτα από τα υπόλοιπα που ισχυρίστηκε η ξαδέρφη του και γι’αυτό σκοπεύει να της κάνει μήνυση. Το έγγραφο που έδειξαν οι κληρονόμοι και πιστοποιεί ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εισέπραξε το ποσό της κληρονομιάς ο ίδιος το σχολιάζει ως εξής: “Κανείς δεν μου έκανε χάρη. Ισχύει η νόμιμη μοίρα. Αν είσαι μοναχοπαίδι, παρά την αποκλήρωση, δικαιούσαι το 50% της κληρονομιάς, εκτός αν έχεις απειλήσει τη ζωή του πατέρα σου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε