Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νέα διαμάχη Κοκκίνου- Βασιλειάδη! Τι την προκάλεσε

Μεγάλη διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην γνωστή τραγουδίστρια και τον πρώην συζυγό της. Διάβασε την επιστολή που έστειλε ο γνωστός επιχειρηματίας στα ΜΜΕ

Νέα μεγάλη κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, κατηγορώντας τον για μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις ώρες που εκείνος οφείλει να περνά με το παιδί τους.

 

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Ελλη Κοκκίνου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης πήρε τον γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν από την πρεμιέρα της με τον Βασίλη Καρρά στο Teatro και τον γύρισε το απόγευμα της Παρασκευής. Το συγκεκριμένο διάστημα, όμως ήταν εκτός των ημερών που προέβλεπε η απόφαση σχετικά με τις ημέρες που θα περνούσε με το παιδί, καθώς εκείνος μπορεί να βλέπει : Δευτέρα, Τετάρτη και δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα.

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Espresso”, άτομα από το στενό περιβάλλον του Βασιλειάδη ανέφεραν ότι πράγματι αυτό συνέβη, όμως σε αντικατάσταση της προβλεπόμενης ημερομηνίας που ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς τότε το παιδί ήταν άρρωστο και δεν μπορούσε να το δει. Το γεγονός όμως αυτό εκνεύρισε την τραγουδίστρια, η οποία και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης.

   

Δες εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση που έστειλε ο Π. Βασιλειάδης στα ΜΜΕ!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε