Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα χρονιά, νέοι σύντροφοι για Βιγκόπουλο – Ματσούκα!

Με νέους έρωτες βρήκε το 2011 την Δήμητρα Ματσούκα και τον πρώην συντροφό της Αχιλλέα Βιγκόπουλο.

Με νέους έρωτες βρήκε η καινούρια χρονιά την Δήμητρα Ματσούκα και τον πρώην συντροφό της Αχιλλέα Βιγκόπουλο. Παρόλο που οι δυο τους είχαν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, οι δρόμοι τους φαίνεται πως χώρισαν και οι δυο τους βρίσκονται κοντά σε νέους συντρόφους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελκυστική ηθοποιός πέρασε τις γιορτές μαζί με τον Φώτη Βαλλάτο, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό. Οι δυο τους είναι πολύ καλά και πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά!
 
Ο Φώτης Βαλλάτος, αυτή την περίοδο είναι διευθυντής στην free press Lifo και έχει στενές σχέσεις και με τη μουσική. Μάλιστα, παλιότερα ήταν και μάνατζερ των πατρινών Raining Pleasure. Στο free press έντυπο που διευθύνει, ο Φώτης διατηρεί μία στήλη για τις ανάγκες της οποίας συναντιέται με celebs-πηγαίνουν μαζί για καφέ, ποτό, φαγητό- και κάπως έτσι φαίνεται πως γνώρισε την Δήμητρα Ματσούκα.
 
Ωστόσο, νέα σύντροφο φαίνεται πως βρήκε και ο πρώην της γνωστής ηθοποιού, ο γνωστός φαρμακοβιομήχανος Αχιλλέας Βιγκόπουλος. Ο λόγος για την Μαριάννα Σμπώκου, μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της high society.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με την “Espresso”, ο γοητευτικός φαρμακοβιομήχανος, πρώην σύντροφος της sexy ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα και η κοσμική κυρία πριν από ένα μήνα εθεάθησαν σε classy κάλεσμα στα νότια προάστια, πολύ καιρό αφότου ο Αχιλλέας και η Δήμητρα είχαν γράψει οριστικά τους τίτλους τέλους στη σχέση τους.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε