Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεαρή σταρ καταδικάστηκε για διάρρηξη στο σπίτι του Orlando Bloom!

Η 18χρονη Alexis Neiers ήταν η δράστης της διάρηξης στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού.

Η νεαρή star, που εμαφίζεται σε γνωστή εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης με θέμα την κοινωνική ζωή των κοριτσιών στο Hollywood, ομολόγησε την εγκληματική της πράξη.

Η Alexis Neiers παραδέχτηκε στην αστυνομία του Los Angeles ότι πέρυσι το καλοκαίρι μπήκε μαζί με άλλες συνομήλικες τηςστο σπίτι του Orlando Bloom για το δίκτυο “Blind Ring”. Ωστόσο η ίδια αρνήται ότι απέσπασε αντικείμενα από το σπίτι τον Ιούλιο του 2009, ημερομηνία που κατά την οποία ο ηθοποιός έχασα διάφορα έργα τέχνης και πολύτιμα ρολόγια.

Σύμφωνα με την νομοθεσία της Καλιφόρνια, επειδή η νεαρή δεν θα ασκήσει έφεση αυτομάτως κρίνεται ένοχη κι έχει καταδικαστεί πρωτοφικώς σε έξι μήνες φυλάκιση και σε τριετή αστυνομική επιτήρηση. Αναμένεται η κατάθεση του χολιγουντιανού ηθοποιού για να πραγματοποιηθεί ή όχι κανονική εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, η Megan Fox, η Rachel Bilson και η Audrina Patridge είναι κάποια από τα θύματα διάρρηξης της νεαρής και της ομάδας της. Άλλα πέντε άτομα που συμμετείχαν στο δίκτυο πρόκειται να περάσουν από δίκη για την αφαίρεση μεγάλης αξίας αντικειμένων από τα σπίτια των celebrities.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε