Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέο δικαστικό “εμπάργκο” στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους!

Ο Α. Μιτζέλος μίλησε στο TLIFE για την αναμενόμενη νίκη του όπως λέει, στην τρίτη απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Την Παρασκευή είδαμε τον Αντώνη Μιτζέλο και τον Γιώργο Θεοφάνους στα δικαστήρια. Ο Αντώνης Μιτζέλος ισχυρίζεται ότι το τραγούδι για την ταινία “Χωρίς Σύνορα”, που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Θεοφάνους κι ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας, είναι αντιγραφή του δικού του, “Να φευγα” με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

 Συγκεκριμένα έγινε μία συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών στην οποία ο καθένας κατέθεσε τις αξιώσεις του και ο πρόεδρος του δικαστηρίου έπρεπε να βρει μία άμεση λύση.

Σήμερα πάρθηκε η απόφαση όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα και στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει δικαστήριο για την κυριότητα του τραγουδιού.
 
Σήμερα, μετά την απόφαση, ο Αντώνης Μιτζέλος μίλησε στο TLIFE: “Σήμερα θεωρούσα τόσο δεδομένη τη νίκη μου, που ούτε καν πήγα στο δικαστήριο. Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα, δηλαδή δεν μπορεί να παιχτεί η ταινία, δεν μπορεί να βγει το cd και δεν μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα.  Από την πλευρά του κου Θεοφάνους δεν ξέρω τι έγινε και αν πήγε. Στις 7 Δεκεμβρίου, είναι το τελικό δικαστήριο. Όχι για το αν επιτρέπεται η ταινία αλλά για την τελική απόφαση για την κυριότητα και την πατρότητα της μουσικής.”

Έχουμε επικοινωνήσει και με τη δικηγόρο του κου Θεοφάνους, κα Έλλη Ρούσσου, η οποία επιλέγει να μην κάνει κάποια δήλωση όσο η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική κρίση. Θα μιλήσει μετά το δικαστήριο όπως είπε για την τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, στις 7 Δεκέμβρη. Σήμερα ζητήθηκε μία σύντομη δικάσιμος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε