Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πώς η οικογένεια του Michael Jackson τον εκβίαζε για λεφτά!

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πώς η οικογένεια του Michael Jackson τον εκβίαζε για λεφτά!

Νέες, συνταρακτικές λεπτομέρειες από την ταραχώση ζωή του Michael Jackson και πώς τον κυνηγούσε η κατάρα μιας δυσλειτουργικής οικογένειας έρχονται στο φως από μια ολοκαίνουργια βιογραφία!

Τελικά για όλα έφταιγε η δυσλειτουργική οικογένειά του; Αυτό φαίνεται να είναι το συμπέρασμα μιας νέας βιογραφίας για τον Βασιλιά της Ποπ που φέρνει στο φως συνταρακτικές λεπτομέρειες τόσο από τη δύσκολη ζωή του Michael Jackson ως παιδί όσο και για την διασπάθιση της τεράστιας περιουσίας του μετά το θάνατό του από τα αδέλφια και τους γονείς του.

Οι σκηνές που περιγράφονται στο βιβλίο υπερβαίνουν κάθε φαντασία και εν πολλοίς μπορούν να εξηγήσουν γιατί η ζωή του Jackson πήρε τόσο άσχημη τροπή.

Ήδη από την παιδική του ηλικία ήταν φανερό ότι ανάμεσα στα αδέλφια του ξεχώριζε το μοναδικό του ταλέντο και είναι γνωστές οι πρακτικές του πατέρα του να δέρνει λυσσαλέα τα παιδιά του για να κάνουν  τη δουλειά τους, δηλαδή ατέλειωτες πρόβες και εμφανίσεις. Πολύ σύντομα ο Jackson αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα προσπαθώντας να απαλλαγεί από την κακομεταχείριση του πατέρα του αλλά φαίνεται ότι στο παιχνίδι των εκβιασμών συμμετείχαν και τα αδέλφια του ακόμα και μετά το θάνατό του.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε