Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

NEW TRENDS! Οι ισχυρότερες τάσεις στα παπούτσια για τη φετινή Άνοιξη

Τι παπούτσια θα φορέσεις τη νέα σεζόν; Είδαμε όλα τα catwalks και συγκεντρώσαμε τις πιο ηχηρές τάσεις.

Μπορεί ακόμα να κάνει κρύο, είναι ώρα όμως να ενημερωθείς για τις καινούριες τάσεις και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι. Οι βιτρίνες είναι ήδη γεμάτες με χρωματιστά καλούδια.

Ας ξεκινήσουμε από τα παπούτσια λοιπόν! Είδαμε όλα τα catwalks και συγκεντρώσαμε τις πιο ηχηρές τάσεις… 
Ψηλά τακούνια, αρχαιοελληνικά σανδάλια, έντονα χρώματα και φυσικά υλικά είναι οι βασικοί παράγοντες που θα ρυθμίζουν τα φετινά must! 

Αυτό το καλοκαίρι λέμε ΝΑΙ στο χρώμα! Έντονο, λαμπερό, θηλυκό, δροσερό, σαγηνευτικό το χρώμα έρχεται να αναστατώσει την γκαρνταρόμπα σου! Οι πιο δυνατές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου, του κόκκινου, του κοραλί ντύνουν ψηλοτάκουνα και φλατ σε ένα παιχνίδι λάμψης και στιλ! Ο οίκος Costume National προτείνει πορτοκαλί strappy sandals, o Cacharel κίτρινα τρακτερωτά παπούτια με τετράγωνο chunky τακούνι και ο οίκος Versace κόκκινα ψηλοτάκουνα τύπου gladiator! Διάλεξε…

Τα φυσικά υλικά θέτουν τις βάσεις στο καλοκαιρινό στιλ! Το ξύλο πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε όλα τα υλικά και το εντοπίζουμε σε clogs, ψηλοτάκουνα, πλατφόρμες και φλατ! Τα φυσικά κύματα του ξύλου γίνονται το πιο κομψό διακοσμητικό στα γυναικεία παπούτσια Οι Dolce & Gabbana συνδυάζουν το ξύλο με λευκή δαντέλα, ο οίκος Chanel χρησιμοποιεί το ξύλο στις πλατφόρμες του και η Sonia Rykiel σχεδιάζει ξύλινα clogs με μοβ κορδέλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε