Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

New York Fashion Week! Τι θα φορεθεί τον επόμενο χειμώνα;

New York Fashion Week! Τι θα φορεθεί τον επόμενο χειμώνα;

Πριν καλά καλά πιάσεις στα χέρια σου τα ρούχα της Άνοιξης οι οίκοι μόδας βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά παρουσιάζοντας τις συλλογές τους για τον Χειμώνα 2013. Την έναρξη σήμανε η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη…

Καλά καλά δεν έχεις πιάσεις στα χέρια σου τα ρούχα της Άνοιξης και οι οίκοι μόδας βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά παρουσιάζοντας τις συλλογές τους για τον Χειμώνα 2013. Την έναρξη σήμανε η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και η μεγάλη πόλη γέμισε από διψασμένους fashionistas για χρώματα, σχέδια, συνδυασμούς και υφάσματα που θα τους προχωρήσουν την φαντασία και την fashion αισθητική τους ένα βήμα μπροστά.

Η εβδομάδα μόδας ολοκληρώθηκε και οι τάσεις για τον ερχόμενο χειμώνα θα τολμούσα να πω πως μας θέλουν ακόμη πιο συντηρητικές. Με χρώματα σκούρα, γραμμές ίσιες, χωρίς υπερβολές, γούνινες λεπτομέρειες, μάλλινα παλτό και ζακέτες να αποτελούν το νούμερο ένα κομμάτι της καθημερινότητας μας. Οι ζιπ κιλότ και οι παντελόνες είναι το βασικό trend ενώ το καρό και στοιχεία της δεκαετίας του ’70 έχουν την τιμητική τους. Οι φούστες και τα φορέματα είναι body conscious με μήκος μέχρι το γόνατο και τα καλσόν που επιλέγουν είναι μαύρα ανοιχτά.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε